Kaip sukurti ir parduoti savo video konsultacijas mūsų portale?

1. Tam Jūs turite sukurti paslaugą ir pasirinkti norimą kategoriją. Ne visos kategorijos turi video pokalbių galimybę. Jei Jūsų pasirinkta kategorija neleidžia Jums kurti video pokalbio prašome susisiekti su mumis.

 

2. Tuomet Jūs turite pasirinkti:

Vienos minutės kainą.
Terminą per kurį užsakymas privalo būti pilnai įvykdytas.
Dienų skaičių po kurio galima rezervuoti skambutį. T.y. kad jeigu bus nustatyta 2 dienos ir klientas padarys užsakymą 2021.02.20 ankščiausia data kada jis galės rezervuoti video pokalbį bus 2021.02.22.

3. Toliau visus veiksmus atlikite kaip ir kuriant standartinę paslaugą.

4. Pirkėjas paslaugos puslapyje galės įvesti norimą nupirkti minučių kiekį pagal ką bus paskaičiuota visą paslaugos kaina.

5. Įsigijus paslauga pirkėjas turės pasirinkti Jam tinkamą datą ir laiką video pokalbiui.

6. Pirkėjui patvirtinus Jam tinkamą datą ir laiką pardavėjas gaus laišką apie tai. Ir tuomet iš savo pusės galės arba patvirtinti pirkėjo siūlomą datą ir laiką arba pasiūlyti kitą datą ir laiką.

Pirkėjui ir pardavėjui suderinus datą ir laiką pirkėjas negali pradėti video pokalbio ankščiau nustatyto termino. Tai gali padaryti tik pardavėjas. Todėl jei pardavėjas mato, kad gali paslaugą suteikti ankščiau numatyto termino jis turėtu susisiekti su pirkėju ir suderinti su juo ankstesnį video pokalbio laiką.

Vykstant video pokalbiui pardavėjas turės galimybę pratęsti pokalbio laiką už standartinį nustatytą tarifą arba nustatyti kitą kainą už bendrą minučių skaičių pvz.: 10min - 1eur.

Taip pat video pokalbio metu galite naudotis pranešimų sistema kuri Jums leis persiųsti dokumentus kurių gali reikėti konsultacijai.

 

Turi dar klausymų? Parašyk mums ir mes mielai į juos atsakysime.